2012. november 30., péntek

BMC - számlálás

Ma voltunk megint a BMC-ben. Kicsit kiakasztanak a korán kelések, bár tudom, hogy nagyon el vagyunk kényelmesedve, és normális embereknek ez meg se kottyan, de akkor is.. 7.30-ra kellett odaérni, ami nekünk a tragikus 7.15-ös indulást jelenti, szóval nem dráma, csak nekem, mert máskor ilyenkor nyitom ki először a szemem.. (tudom, elkényeztetett fruska vagyok, de szerencsére extrém rugalmas a munkahelyem, mivel állati messze ül a főnököm, konkrétan több időzónával arrébb :) )

Az Embernek kellett ma katonákat produkálnia ott helyben számlálásra, én meg vittem a chlamydia negatívomat, így lettünk komplettek a BMC által kért vizsgálatok szempontjából, és kaptunk Zekéhez valódi időpontot végre dec.13-ra.
Ez persze, mivel dec18 körül kezdem a következő ciklusomat, még jó is lehetne, hiszen pár nappal van előtte, de a PÉ-m így pont szilveszterre esik. Mivel nem hinném, hogy engem meginszeminál bárki is szilveszterkor, kezdem szoktatni magam a gondolathoz, hogy csak januárban lesz itt bármi érdemi előrelépés.

Szegény Ember halálra stresszelte magát a helyben produkáláson, hogy mennyi idő alatt kell, meg milyen szar, hogy közben mindenki tudja, mit csinál odabent, stb.. Persze elhiszem, hogy nem egy leányálom így a dolog, de azért csak kellemesebb, mint a mi részünk, azt gondolom. Mindenestre cuki volt a biológusnő, nem volt ciki egyáltalán, G meg vitte a laptopját, hogy legyen saját stimuláció, ami elmondása szerint jól is jött, mert a kabinban nem volt semmi, még egy árva popó magazin sem. Gondolom nem tartják higiénikusnak, hogy ugyanazokat az újságokat lapozgassa x pasi, meg talán a pasiknak sem lenne hozzá gusztusa.. mindenesetre megnyugodott, amikor más delikvenseket is látott laptoptáskákkal bemenni, és jó kockához illően diszkréten mérte is mindenki idejét, hogy tudja, mi a szintidő, mihez tartás végett.. ;) végül persze sok hűhó semmiért, minden simán ment, benne volt az általa definiált szintidőben is, így most már csak egy szép eredmény kell :)

3 megjegyzés:

 1. :D Embereden jót röhögtem... szintidő... ROTFL

  Zekét kértétek, vagy kaptátok?

  VálaszTörlés
 2. kockák vagyunk, na :) először volt neki ilyen, hogy ott helyben kellett, eddig mindig vihette otthonról, és azért az más

  VálaszTörlés
 3. Én is jót mosolyogtam, hogy szintidőt mért :)

  VálaszTörlés