2013. szeptember 16., hétfő

Fogorvos - pipa

Szépen gyűjtögetem a pecséteket a kiskönyvembe, tulajdonképpen a mai fogorvosi vizittel kész is vagyok. 
Háziorvostól EKG meg ilyenek meg van, fogorvost ma abszolváltam (szerencsére nem is talált semmit, csak egy picit megpolírozta a fogam, bár ez nem volt meglepetés, mert fél évente járok, így reméltem, hogy nem ér meglepetés), rákszűrést levette a dokinéni a múlt héten, tüdőszűrésre meg nem kell menni, arra azt mondta a védőnő, hogy bár ott a helye a kiskönyvben, de ne menjek. Nem is terveztem, így azt örömmel kihagyom.

Holnap (késő délután)  20. heti genetikai UH.. indul a para, bár kicsit enyhíti, hogy múlt héten nézett rá a dokinéni, és mindent rendben talált.
Hétvégén nagy aktivitás volt a pocakomban, viszont ma elég nagy a csönd, csak néhány puha kis érintést érzek, semmi többet.. remélem csak a hidegfront miatt álmosabb (mint én is), és különben minden rendben.

2 megjegyzés:

  1. Hú, de ügyi vagy! Nekem semmim sincs, csak a nőgyógyász meg a védőnő pecsétjei... Az előbbi megcsinálta a rákszűrést pont teherbeesés előtti hónapban, az gondolom jó még, nem? Háziorvosom nem tud saját EKG-ét, de gondolom beutalót ad majd rá, tüdőszűrésre nem mennék most, ha muszáj lenne se (Azmiaz már, sugarazzuk a gyereket minél előbb?!), fogorvoshoz meg azt hiszem szülés után megyek inkább (akkor már látszik, hogy mit lopott ki az anyagomból a Kissmajom), a védőnő szerint nem kötelező.

    Az én fiam akkor ezek szerint hidegfront-imádó, mert még sosem ficergett annyit, mint ma... :)

    VálaszTörlés
  2. Mindig egy kis lépéssel utánad haladok :) Ma háziorvos, holnap genetikai uh! Várom a te híreidet!!!

    VálaszTörlés