2013. szeptember 22., vasárnap

Ma van a napja

.. hogy végre elszántam magam, és minden belső visszahúzó erő (babonás rettegés) ellenére elraktam a meddőségi korszak utensziljeit, úgy mint tamponok, menstruációs betétek, LH- és HCG tesztek, ovulációs hőmérő, barátcserje kapszula, E-vitamin, utro és a maradék Merional és a hozzá való injekciós tűk. Fura érzés volt, még mindig ott munkál bennem a rettegés, hogy csak nehogy elkiabáljuk, nehogy előre igyak a medve bőrére, és hasonló közhelyek. Mert annyi minden történhet.. de erőt vettem magamon. Ez volt a kitűzött dátum, a második genetikai UH után, így elpakoltam.
A különböző gyógyszereket odaadom egy barátnőmnek, aki nem sokára kezdi az első lombikját, és még boldog tudatlanságban lebeg, egyelőre még nem szánta el magát arra, hogy belevesse magát az irodalomba (pedig ő is az a típus), én meg nem akarom ráerőltetni a sok aggodalmat, ami vár rá. Majd legközelebb, amikor már közelebb lesz a kezdéshez.
Felbátorodva a fürdőszoba "lomtalanításán", elrobogtunk az IKEA-ba, és rekord idő alatt (a parkolóba való behajtástól a zsákmánnyal a csomagtartóban való kihajtásig egzakt 21 perc telt el) beszereztünk két légmentesen zárható, átlátszó műanyag dobozt, amibe itthon el is pakoltam a nadrágokat/szoknyákat/ruhákat, amik egyelőre archiválásra kerülnek a méreteim növekedése miatt, majd utánuk dobtam még a bikiniket, a B-s melltartókat és a pici tangákat is, mint átmenetileg használhatatlan ruhadarabok. Kevesebb, mint egy óra alatt sikerült 2db 65l-es dobozt csurig megtöltenem! A szomorú az, hogy a szekrényemen alig látszik meg, hogy elpakoltam egy tonna göncöt.. pedig nincs egy rongyom se! ;)
Szóval ma engedtem a fészekrakó ösztönnek, és pakoltam :)

2 megjegyzés:

 1. Komolyan kísérteties amit írsz, mert én is itt tartok :)
  Kidobáltam a szoba közepére a szekrény tartalmát, hogy akkor nekiállok elpakolni, csak közbejött valami, ott kellett hagynom, így B szerint bálás ruha vásárt tartok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. és én azt hittem, én parázom túl.. örülök, hogy nem csak nekem tűnik ez normál ritmusnak :)

   Törlés