2013. október 20., vasárnap

Bogyó

.. vagy inkább faltörő kos mostanában a gyerek. Mióta beköszöntött a hidegfront, szétrúgja a hasamat. Konkrétan. Egész nap, egész éjjel megy a buli már 3. napja. Rúg, üt, forog, feszíti a popsiját a hasfalamnak.. mindent bevet. Csinálja magának a helyet, gondolom már szűkössé vált a jelenlegi albérlet.. nekem meg fáj az egész hasam, érzem, hogy nyúlik-tágul az egész belül.

Reggel a punnyadásban fekszünk egymás mellett az ágyban G-vel, én olvasok (könyvet), ő meg valamit a telefonján.. pont épp fél óra nyugi volt a hasamban. G átnyúl, és ráteszi a kezét a hasamra, mindenki olvasgat nyugiban tovább. Két perc sem telik el, a gyerek vadul elkezdi rugdosni a kezét (G kezét) :) Hihetetlen, szerintem megérezte, hogy az Apja keze, mert nagyon felélénkült (még az addigihoz képest is), pár percig vadul rugdosta, majd addig tekergett, amíg a (gondolom) popsijával belesimult G kezébe a hasamon, az égbe feszítve a pocakomat :) Imádnivaló.

Különben amúgy is a jobb oldalában szert tanyázni a hasamnak, rendesen csálén szokott állni a pocakom, annyira. Ma gondoltam, hogy lehet, hogy azért, mert G a jobb oldalamon fekszik/alszik, és onnan hallja a hangját, így oda húzódik? Vagy ennyire még nincsenek komplex összefüggések? :)

Különben szerencsére továbbra is minden rendben, az emésztésem a Lepicol-nak hála normalizálódott (azért beszereztem Mira vizet is az egyik kedves kommentelő javaslatára, így ha fennakadás lenne a jövőben, nem várom meg, hogy eldurvuljon a helyzet). A hasam mérete továbbra sem letaglózó, és bár már a 25. hét végét taposom, azaz a 7. hónap elejét, a héten kétszer is le-negyedik-hónaposoztak. Jó, a magasságom sokat felvesz az egészből, de azért ennyire nem kicsi a hasam, na.
24w+6d-n tartok 5.2kg plusz súlynál. Estére kezd néha kicsit beduzzadni a lábam, így igyekszem napközben többször pár percre feltenni. A sport megy továbbra is, egyre több hát erősítő gyakorlatot csinálunk, ami egyre jobban esik, ugyanis a másik dolog, ami mostanában jön elő lassacskán, az a hátfájás. De nem vészes, és összességében tényleg nem panaszkodhatok, így nem is teszem :)

2 megjegyzés:

  1. Audrey, nézz be FB-ra, újabb Csibetalálkozó készül - nagyon közeli dátum, de hátha pont úgy jön, ki, hogy neked is belefér... megnézném már azt a híres hasat! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, h szóltál! Igyekszem mindenképp ott lenni! :)

    VálaszTörlés