2013. október 4., péntek

Bogyók

Kezdenek megint elszaporodni a reggelente szedett bogyóim..
A legújabbat (Actival) azért vettem be a többi közé, mert a körmömön lekezdtek fehér csíkok / foltok megjelenni, amik sajnos vitamin / ásványi anyag hiányra utalnak, korábban is volt már ilyen, és az Actival vagy a Centrum, vagy valami más multivitamin hamar rendbe kapta eddig is.

Most ez a reggeli adag:Balról jobbra haladva:


  1. Femibion 800 (rózsaszín) - a doktornő szerint egyelőre szedjem, és ne térjek át a 400-ra
  2. Centrum C-vitamin (sárga, ezt mindig szedem)
  3. Omega 3 - (sárga nagy) ezt is szoktam szedni, mert parám az Alzheimer*, és azt állítólag ha megelőzni nem is lehet, de késleltetni igen Omega3-al, plusssz támogatja a Gyerek agyának / központi idegrendszerének kifejlődését
  4. Tőzegáfonya (vöröses) - ez a húgyutak egészségét támogatja meg, ezt is szedem már egy jó ideje, már a terhesség előtt is, mert sajnos eléggé könnyen felfertőződök.
  5. Magnézium (Magnerot, kerek fehér) - legutóbbi vérképemben alacsony volt a Mg értékem, plusz görcsölget a lábam is, így most igyekszem feljebb tornászni az értéket
  6. Actival (zöldes) - multivitamin
Így röpke másél pohár víz kell csak a bogyók beszedéséhez reggelente, de legalább már megfelelő víz bevitellel indítom a napot :)* Nagymamám, akire nagyon hasonlítok külsőleg és személyiségileg is Alzheimeres volt, sajnos, és emlékszem, mennyire borzasztó volt nekik, és milyen borzasztó volt nekünk végignézni, amint teljesen elveszti lassacskán a kontrollt. Emiatt nagyon félek, hoyg én is örököltem ezt a hajlamot, így igyekszem megtenni ellene, ami tőlem telik.

1 megjegyzés:

  1. Szia, tényleg őrület, h már 6,5 hónap:) Ééés már majdnem akkora, mint egy klasszik vonalzó:))) (32cm)

    VálaszTörlés