2014. január 20., hétfő

Gyerekszoba

No, ahogy ígértem, a képek a gyerekszobáról. A dilemma az volt, hogy kisfiúnak milyen motívum domináljon, mert azért szupermacsót nem akarunk nevelni belőle. Az apja nagy állatmániás (NatGeoWild rulez), így végül az állatos motívum mellett döntöttünk, egyelőre hanyagoljuk az autós-repülős vonalat. Jön az még majd később úgyis :)

Szóval, a gyerekszobába belépve az ajtó mögött (ami nem látszik, de az első képen az a fehér csücsök az ajtó) van egy nagy, plafonig érő sarok szekrény, ami remekül elnyel mindent, amit beleteszünk :)
Angelcare Delux pelenkakuka, Faktum pelenkázó, és állólámpa, szabályozható fényerősséggel, és spottal, ha szükséges sok fény. A szabályozható fényerő remélem hasznos lesz, hogy ne bináris legyen este a fény a plafonvilágításról, hanem lehessen csak pici fényt is csinálni.
A középső kép az egyelőre szoptatós fotelnak gondolt fotel, aztán majd meglátjuk, mennyire válik be, támlájára hanyag eleganciával rádobva a szoptatós párna.
A harmadik kép a kiságy (szintén Faktum), mögötte eldugva a babakocsi mózeskosara és az autós ülés. A zenélő forgó játék TafToys-os, szintén állatos motívummal - zenél, forog, fényeffektusokat is tud, és minden külön kapcsolható, szóval nem muszáj mindent egyszerre, ha túl sok az inger.. remélem szeretni fogja.

Az alsó sorban a bal képen a kiságy mellett a pihenőszék, ez is állatos :) és persze a falon az további állatok.
A jobb kép pedig a komód, ami csurig van ruhákkal (persze funkció és méret szerint szortírozva, feliratozva, mosva, vasalva), a komódon pedig a babamérleg (Momert, 10g-os pontosság, 20kg-ig, levehető tállal). És már körbe is néztünk, a komódtól jobbra van az ajtó.

Egyelőre ez így most praktikusnak tűnik, aztán persze meglátjuk, mi mennyire válik be a gyakorlatban :) Az ágyat még nem húztuk fel, G szerint az siettetné a szülés beindulását, mert az Univerzum azt gondolná, hogy kész vagyunk mindennel, pedig még van dolgunk (NÉV!). :)

7 megjegyzés:

 1. ízléses színek, helyes kis kuckó várja a még név nélküli kisfiatokat :)

  VálaszTörlés
 2. Innen tényleg már csak a baba hiányzik :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett, nagyon ízléses! Az ágyhúzással én is így voltam..-)

  VálaszTörlés
 4. Mindig izgulva nyitom meg a blogodat, hogy mik a fejlemények. Ezek szerint a szoba már tényleg készen várja a fiúcskát, nagyon szép lett! Akár van neve akár nincs, egy komplett virtuális rajongótábor várja itt kint ismeretlenül is! Hajrá Audrey, jó dátum az a február 4-5, nagyon várjuk a híreket! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon aranyos, letisztult egyszerű!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon klassz lett a szoba :-):-):-) Olyan Audrey-s :-) Annyira kíváncsi vagyok már a nevére, hogy csak naaaaaaa !

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép a szoba, tetszik! :)

  VálaszTörlés