2014. március 28., péntek

Technology rules

Reggel a szopi és játék után igyekeztem egy fáradt Macókát elaltatni a hintájában, de ő nem nagyon akart. Mikor kb 40 perce sisegtem a hinta mellett ülve (nálunk a sisegés - néha kombinálva más dolgokkal- általában beválik), G bejött munkába indulva, és viccesen odavetette, hogy hasznát vennénk egy fehérzaj generátor appnak a telefononra.
A newtoni alma eltalált, és azonnal keresgélno kezdtem, persze közben szorgalmasan tovább sissegve. Szerencsére manapság már mindenre van app, miért pont erre ne lenne. Letöltöttem a White Noise Baby nevűt, ahol különféle zajok közül lehet választani: porszívó, hajszárító, eső, fehér zaj, szürke zaj, stb..
Macóka a hajszárítót szereti, a zaj mellett békésen aludt majdnem 2 órát.  A dolog hátránya, hogy nem fut háttérben, így a telefonom alvás időben Macókáé. 
Lehet, hogy megnézem majd, biztos van valahol használaton kívüli mobilunk, amin fut...


5 megjegyzés:

 1. Nahát, hogy ez nekem nem jutott eszembe! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia, nálunk a hajszárító tanyázik a gyerek ágya mellett..kb. 3 hónapos koráig segített az esti elalvásban, most lassan 7 hónapos lesz, alkalomadtán még hasznát vesszük :) De a youtube-on is sok jóféle babaaltató fehérzaj van. Üdv, Judit

  VálaszTörlés
 3. Komolyan mondom minden nap tanulok Tőletek valami eszméletlent :-):-)

  VálaszTörlés
 4. Megtaláltam, letöltöttem, holnap kipróbálom! Köszi az ötletet!

  VálaszTörlés