2014. április 25., péntek

Szülés után ..

.. sőt, már bőven előtte is aggódik az ember (legalábbis én), milyen átmeneti vagy tartós károk változások keletkeznek a hüvelyemben, hiszen mégiscsak egy 10 centis fejű gyerek haladt át rajta. Aggasztott valamint, hogy ez miként hat majd ki a szexuális életünkre.
Eddig konkrétan nem volt szexuális életünk a szülés óta, hiába lehetett volna már a 6hetes kontroll után óta, egyikünknek sem volt energiája, meg lehetőség sem igen akadt, hiszen gyakorlatilag váltott műszakban élünk, minden szabad perc értékes, és kár nem alvással tölteni. Önfenntartás a fajfenntartás előtt, ugye :)
Aztán a napokban valahogy úgy alakult, hosszú hetek óta először, hogy Macó békésen aludt, szüleim nem voltak itt, nem is voltunk hulla fáradtak.. így meglepetésszerűen feléledt a vágy. Kölcsönösen, szerencsére ;)
Erre én, mint a szűz lány.. pedig azt hittem, épp az ellenkezője lesz a helyzet, és túl tág leszek, nem fogok érezni semmit annyit, és neki sem lesz olyan, mint volt. Helyette lassítást kellett kérnem, és rendesen majdnem fájt, mint annó az első alkalommal, a behatolás. És nem a nedvesség hiánya miatt, mert azzal sosem volt gondom, hanem konkrétan annyira szűk lettem.. összeaszott, beszőtte a pók, vagy a doktornéni húzta szorosra az öltéseket?
Gondolom az idő előrehaladtával, meg ahogy gyakoroljuk a dolgot vissza fog állni valami normál állapot, de kicsit fura volt. Mintha megint 17 lennék ;)

5 megjegyzés:

 1. :) Ismerős érzés/rádöbbenés erre, én is ugyanezt éltem át minden egyes szülés után, pedig már hármat szültem, és ugye mondják, minél több hüvelyi szülés, annál tágabb lesz a hüvely. Na, hát az én esetemben ez (szerencsénkre) nem így van :)))))))))))))))))

  És még intim tornát se csináltam szülés után. Nem tudom mi lett volna, ha még azt is csinálom :D

  VálaszTörlés
 2. De jó ezt olvasni! :) Én még előtte vagyok, és aggódok miatta rendesen...

  VálaszTörlés
 3. A lányom 13 hetes,kb. 4-szer voltunk együtt azóta és mostanra mondhatom,hogy már nem fájt a dolog.

  VálaszTörlés
 4. Nekem majdnem fél év volt, mire minden visszaállt a szülés előtti kerékvágásba. Valahogy ezt se nagyon emlegetik, amikor a gyerekre próbálnak felkészíteni.

  VálaszTörlés
 5. Nekem erre a dokibácsi felhívta a figyelmem (bár nekem nem volt ilyen érzésem), azt mondta attól van hogy a hüvely fala merevvé válik, kell neki idő mire visszaáll.

  VálaszTörlés