2014. május 17., szombat

Összecsukható pelenkázó

Van valakinek tippje, hogy lehet-e, és ha igen, hol kapni összecsukható pelenkázót? Olyanra gondolok, ami egy x-lábú összecsukható állványon van. Annak idején sajnos nem sikerült beszerezni a kádra tevős állványos kiskád + pelenkázót, amit akartam, hiába hirdetik több helyen, venni sehol nem lehetett, így maradt a kádra tehető állványos kiskád, és a mosógép tetején törölgetés, szárogatás. Mostanra viszont kinőttük ezt a verziót, a fürdőszoba ferde fala miatt Maci már alig fér oda, egyre idiótább szögekben kell letennem, félek, hogy egyszer baj történik. Viszont állandó állványra nincs hely a fürdőben, a vizes gyerekkel meg csak nem szaladok el a gyerekszobáig.. Szóval kéne valami összecsukható megoldás. Napok óta túrom a netet, de csak a CAM féle dolgot látom, ami állványos kád és pelenkázó. Nekünk viszont a kád nem kell, csak egy állványos pelenkázó.
Ötlet, valaki?

4 megjegyzés:

 1. Nekünk is ilyesmi van, mint a CAM, a kádat pár hónapig használtuk, de elfér, és nagyon szeretem, hogy a fürdőben is lehet pelenkázni, és tele lehet pakolni alul (nekünk oldalt tároló nincs). Mi viszont kinyitva szoktuk hagyni, így nem kell lepakolni. Kád nélkülit én még nem láttam, de ha használtan vesztek, és a kádat el tudod valahol raktározni, akkor az is egy megoldás. (Én egyébként szoktam a kádban áztatni :-) - csak fel kell címkézni, mert ottfelejteném napokra :D)

  VálaszTörlés
 2. És egy összecsukható asztal, rajta pelenkázóbetéttel?

  VálaszTörlés
 3. http://olx.hu/hirdetes/ikea-spoling-pelenkazo-asztal-ID1QQ4d.html
  Tavaly még volt ilyen az Ikeában :/
  Amúgy én törölközőbe csavarom a gyereket, és futunk a szobába :))
  Ági

  VálaszTörlés
 4. Szia,

  Elefanit nezted? Ott voltam nemreg es mintha lattam volna...de persze lehet, h nem az a tipus (Cam volt a marka). Amugy mi most ok baby(?) brendon kadallvanyt hasznalunk, es a pelenkazast is azon oldom meg - van ilyen talcaja, egy pelenkazo szivacsot teszek ra. Kicsit rovid mar (ez ilyen peremes), de nekunk ez most jo.

  Tamko NS-e

  VálaszTörlés