2014. június 29., vasárnap

Mi romlott el 2

Az előző kérdésfelvetésem nem volt teljesen helyes.. ugyanis magamnak már megválaszoltam, hogy mi romlott el. Macó valamiért elfelejtette, hogy tudja az ujját szopni és cumiért sír, ahányszor megébred. Ez múlt éjjel konkrétan MINDEN alvásciklusának a vége volt. Óránként keltünk, a leghosszabb darab alvás 1 óra 14 perc volt este 8 tól reggelig.
Valahol olvastam, hogy mozgás- vagy egyéb fejlődési ugrások esetén a babák átmenetileg "elfelejtenek" dolgokat, amiket korábban tudtak.. lehet, hogy erről van szó? Vagy ne áltassam magam?
Vagy összefügghet a fogzással?
Nagyon remélem, hogy ez átmeneti, mert ezt nem fogjuk sokáig bírni..

3 megjegyzés:

  1. Együtt érzek veled. Múlt éjszaka nálunk se volt alvás,hol az egyik hol a másik szirénázott. Tapasztalatom szerint a kölykök esetében a dolgok gyorsan változnak, ez sokszor szívás,másrészt a tudat segít átvészelni ezeket a nehéz időszakokat. :-)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez az edzés a majdani betegségek idejére: teljesen kiborultam mikor már két évesek is elmúltak és hónapokig nem aludtunk köhögés-takony kombók miatt. Tudom, ez most épp nem vigasztal, de elmúlik ez is, az is, csak ki kell várni.

    VálaszTörlés
  3. Nekem mindkét gyermekem elfelejtette szopni az ujját. Sajnos. Pedig tudták és olyan jól meg tudták vigasztalni magukat.

    VálaszTörlés