2014. július 5., szombat

Első éjszaka külön

Még június végén hivatalosak voltunk egy kedves barátnőm vidéki esküvőjére. Hosszú hezitálás után úgy döntöttünk, Macó már elég idős, és elég jól elvan a szüleimmel, akik szinte minden nap itt vannak nálunk, így hajrá.
Izgultam nagyon, hogy mi lesz, hogy lesz majd a fürdetés, altatás Anyuval, nélkülünk. De Anyu elmondása alapján nem volt vészes, a fürdés simán ment. Kicsit nehezen aludt el, de azért elaludt, ha végül karban is. Párszor kelt éjjel, de nem tűnt úgy, mintha nagyon keresne minket (gasp..).
Szóval nagyobb drámák nélkül lement a dolog, és reggel nagyon cukin örült nekünk, amikor meglátott.
Kicsit úgy érzem, hogy nekem traumatikusabb volt a dolog, mint neki..

Különben az esküvőn volt egy pár, akivel ott volt a 12 hetes gyereke.. egy borzasztóan nyugodt baba. Sajnáltam szegényt, szerintem nem való az ilyesmi egy ekkora kis csöppségnek - a hangos zene még az én fülemnek is kellemetlen volt néha, a tömeg, zaj, meleg, sok ember, szokatlan környezet.. nem sírt, csak kicsit nyávogott szegényke néha.. kövezzetek meg, de én nem vittem volna Macót, szerintem jobb volt neki itthon, a nyugodt, saját környezetében a nagyikkal, mint ugyan a szülőkkel, de állati hangzavarban.. de hát ezt mindenki maga dönti el. Macó biztos nem is lett volna ilyen békés és beletörődő, hamar túlkiabálta volna a zenekart :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése