2013. március 6., szerda

12 DPI - szorongok

A múltkori tesztelés után elfogytak a tesztjeim, így nem tudtam többet vétkezni, mert nem volt mivel, és még annyi időm sem volt, hogy beugorjak egy DM-be vagy gyógyszertárba. Szóval nagyjából ma reggelig jól viselkedtem, de ma reggel eluralkodott rajtam a "tudni akarom", sőt a "TUDNI AKAROM" érzés.
Ennek megfelelően, mivel progeszteront és D-vitamint amúgyis akartam már méretni így a ciklus vége felé, reggel munkába menet beugrottam a CentrumLabba vért vetetni, és a kívánságlistára felkerült a hcg is.

A CentrumLab pedig a hormonadatokat eddig mindig már aznap délután küldte, általában 3 körül. Egyszer fordult elő eddig, hogy csak másnap reggel 7-kor küldték az eredményt (amivel még mindig benne voltak a vállalt 24 órában). Meg ma. Ez az én formám.

A hetem őrjöngés, nem elég az iroda, de délután-este tanítok ezen a héten az egyetemen, így már 2-kor elrohantam az irodából ma is. Majd kb. fél3-tól kezdve 10 percenként igyekeztem ránézni a mobilomra, miközben bőszen magyaráztam a lelkes diákoknak, hogy vajon megvan-e már az eredmény.
Mondanom sem kell, hogy nincs, és mivel most már 8 után jár, ma nem is lesz, közben bezárt a labor, így az én eredményeim reggel 7-körül érkeznek majd minden valószínűséggel. Én meg addig meg fogok bolondulni. Ezt már most látom.
Ráadásul hazafelé elkezdett fájni a hasam, úgy mensisen, a vesémbe sugárzóan. Persze már olyan fáradt vagyok, hogy mindenem fáj, fél este nem bírtam már a bal lábamra se rendesen ráállni, mert begörcsölt a talpam, és a diákok előtt csak nem ülhettem le a földre, és vehettem le a csizmámat, hogy ki tudjam masszírozni, így hazáig hoztam  a talpgörcsöt is.. szóval már semmin nem csodálkozom.

De egészen őszintén, 12 DPO-n mensis hasfájás - nem a legjobb előjel, tekintve, hogy nekem max 13 napos a luteálisom. De még nem adtam fel, bár nem vagyok a toppon.

1 megjegyzés: