2013. március 11., hétfő

Az új életem első napja

.. vagy a régi (kényszeresen megfoganni akarás előtti) életem újabb napja, ahogy nézzük. 
Mindenesetre ma az okosodás után a hotelbe hazaérve bevettem magam a konditerembe, és nekiálltam előásni a kondimat a béka segge alól. Azaz 45 perc hegyre föl gyors gyaloglást abszolváltam így elsőre, kb. 1 év kihagyás után, meg némi súlyzózást, de az nem volt számottevő. A hasizomra kellene még majd rászánnom magam, és ezt a 45 perc gyaloglást futássá fölfejleszteni, de ez legalább egy első lépés. És állatira jól esett. Annyira, de annyira hiányzott ez az igazi testmozgás, amitől patakokban ömlik rólam az izzadtság és érzem, hogy pezseg a vérem, dolgoznak az izmaim... remélem minden este el fogok tudni végezni legalább egy hasonló edzéskezdeményt a héten. Legyen már valami haszna, hogy szállodában élek péntekig :)
Hiába a régi jól bejáratott futócipőm, tetemesebb kihagyások után mindig lenyúzódik a bőr a sarkamról, jelezvén, hogy puhánnyá váltam már megint. Nem volt ez most sem másképpen, vérzik is mindkét sarkamon a hólyagok helye egy-egy 50 Ft-os méretű területen, de majd elmúlik. Lehet, hogy majd holnap kell rá ragtapasz, de ez future-Audrey problémája lesz, ma nem akarok foglalkozni a gondolattal.

A tréning (mármint a szellemi, ami miatt Németországban töltöm a hetemet) eddig mérsékelten hasznos, de legalább egy okos gondolatot kaptam - na nem a trénertől, hanem az egyik kollégától hangzott el, de hát ne legyünk válogatósak.

5 megjegyzés:

 1. Csak kemenyen Audreykam! Te is anonim maradsz? Nem jossz a szupertitkos Facebook csoportba? Nem gond, csak kerdezem :)

  VálaszTörlés
 2. Most meg én nem futok, még nem tudtam rávenni magam. Azé' már sokkal jobban vagyok amúgy. Remélem Te is egyre jobban.

  VálaszTörlés
 3. Audrey, hol vagy? Hogy vagy? Gyere most már ám ;)

  VálaszTörlés
 4. Mi van mááá'?
  Remélem nem az, ami nálam, mert én tiszta depi vagyok. :-( Pedig voltunk a Kaáliban, bevesznek a 90 ezres buliba, írtak ki új vizsgálatokat stb... Mégis, mikor ma ott álltam a kórházban, hogy a nődokimtól kikuncsorogjam az újabb beutalókat, akkor egyszerre teljesen elegem lett. Én még ezt nem éreztem, még a vetélés után sem. Nem tudom mi van velem, remélem jobb lesz hamarosan.
  Ölel ETAMA

  VálaszTörlés
 5. Audreeey! Nem hallasz? Itt kialtozunk utanad :)))
  Remelem jol vagy!

  VálaszTörlés